_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu vă încap blugii? Există o soluţie! (video master-class)

Această idee le va fi utilă multor femei, nu doar viitoarelor mămici! Prelucrarea blugilor vechi pare a fi o temă veşnic actuală.

Câte şi mai câte lucruri se fac din stofa de blugi învechiţi… Dar astăzi vă vom arăta cum se pot recroi blugii într-un mod deosebit. Este o metodă uşoară, practică şi economiseşte o sumă bună de bani!

Dacă aşteptaţi un copilaş, nu veţi găsi o idee mai bună… Cu ajutorul acestui truc veţi adapta blugii exact după figura dvs. Urmăriţi filmuleţele de mai jos ca să vedeţi mai detaliat cum se face această procedură. Ar fi o idee bună să salvaţi undeva acest articol!

Cum se recroiesc blugii

Veţi avea nevoie de

  • o pereche de blugi vechi
  • foarfece
  • un elastic
  • ac şi aţă
  • bolduri

Inspirați-vă și din clipul de mai jos pentru a crea din blugii vechi o piesă vestimentară modernă!

Haina pe care o veţi obţine în acest fel va fi nu doar comodă, dar şi foarte drăguţă! Nu va mai fi nevoie să cheltuiţi un pumn de bani pentru astfel de blugi, căci îi puteţi face de sine stătător. Propuneţi această idee şi prietenelor dvs.!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: WhatsUpMoms

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :