_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu pot să cred că a folosit aceasta pentru a separa gălbenușurile… Un truc excelent!

Ouăle sunt niște produse foarte folositoare și bogate în proteine. Ouăle pot fi folosite la foarte multe feluri de mâncare, practic sunt de nelipsit în bucătăria unei gospodine. Totuși apare o mică dificultate atunci când aveți nevoie să separați gălbenușurile de albușurile. Mai ales atunci când aveți nevoie ca acestea să fie întregi și fără nici un pic de albuș.

v33

De acum încolo nu va mai fi o problemă și veți face această procedură destul de repede și îngrijit. Cei ingenioși au inventat o metodă foarte simplă de separare a gălbenușurilor.

Pentru aceasta aveți nevoie doar de ouă, două boluri și o sticlă de plastic. Iar pașii propriu-zis îi puteți urmări în filmulețul de mai jos. Este extraordinar! Fiecare gospodină trebuie să facă astfel.

Data viitoare când veți avea nevoie să separați gălbenușurile cu siguranță nu veți mai recurge la vechea metodă.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :