_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Niciodată nu mi-a plăcut să fac curățenie în baie, dar acest truc a schimbat totul! Acum faianța este mai albă decât zăpada…

Camera de baie este cel mai plăcut loc din casă, de aceea trebuie să fie curățată cât mai des și mai calitativ. Multe gospodine deja au renunțat la produsele chimice de curățare și folosesc doar produse naturale. Astăzi, vă prezentăm câteva metode eficiente și ecologice de curățare a băii.

Curățarea camerei de baie

1. Dacă rosturile faianței sunt murdare, spălați-le cu soluție de oțet și frecați cu periuța de dinți. 

как быстро отмыть ванную комнату

2. Dacă aveți o cadă din acril, curățați-o cu un burete moale și săpun lichid, deoarece acrilatul este foarte sensibil și nu suportă produsele chimice agresive. 

как быстро отмыть ванную комнату

3. Pentru a spăla cada de murdărie, trebuie să folosiți produse de curățare care nu conțin particule abrazive. În acest scop puteți folosi săpun de rufe, cenușă sau soluție pe bază de oțet. 

как быстро отмыть ванную комнату

4. Curățați petele de săpun sau de apă din chiuvetă cu o soluție din oțet cald și două prize de sare de bucătărie. 

как быстро отмыть ванную комнату

Transmite și altora aceste metode de curățare. Cu siguranță vor înlocui produsele chimice cu cele naturale.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :