_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Niciodată nu mi-aș fi închipuit că banii pot fi ascunși astfel! 7 idei de ascunzișuri în casă…

Fiecare din noi se îngrijorează despre rezervele sale și alege un loc potrivit pentru păstrarea acestora. Unii ascund banii sub saltele sau în dulap, alții sub pat și printre veselă. Însă puțini cunosc că acestea nu sunt cele mai sigure locuri de păstrare a banilor.

Perfect-ask.com vă sugerează câteva idei de păstrare corectă a banilor. Nu vă îndemnăm să păstrați astfel sume mari, însă câte ceva puteți ascunde cu ușurință.

Unde să păstrați banii

1. În peria pentru păr

Un astfel de ascunziș este perfect pentru cei care călătoresc. Trebuie doar să scoateți partea moale cu dinți a periei și veți observa un spațiu suficient pentru a pune banii.

тайник для денег своими руками

2. În cureaua de la pantaloni

Există multe modele de curele, de aceea nu fiecare curea poate fi folosită în acest scop. Înainte de o călătorie mai lungă merită să găsiți un astfel de accesoriu. Ascunzișul pentru bani din zona taliei nu va fi observat nicicum de cei din jur.

тайник для денег своими руками

3. În DVD-rom

În prezent tehnica a progresat atât de mult, încât puțini sunt cei care mai folosesc acest dispozitiv. Deci puteți cu îndrăzneală să păstrați banii în DVD-rom-ul calculatorului.

тайники для денег своими руками

4. În galeriile pentru perdele

Este suficient să scoateți capetele galeriilor pentru a pune banii. Puțin probabil că răufăcătorii se vor urca atât de sus ca să caute bani.

тайники для денег своими руками

5. În ușă

Meșterii cei iscusiți pot cu ușurință să facă un astfel de ascunziș! Este destul de greu să găsiți acest ascunziș. De asemenea, un ascunziș perfect este tocul ușii.

как сделать тайник для денег в домашних условиях

6. În pervaz

Trebuie doar să scoateți capacul de la marginea pervazului și veți observa suficient loc pentru a ascunde banii.

как сделать тайник для денег в домашних условиях

7. În perete

Pentru crearea acestui mini safeu veți avea nevoie cel mai probabil de meșteri. Însă merită acest lucru! Trebuie să vă străduiți foarte mult pentru a găsi un astfel de ascunziș.

как сделать тайник для денег дома

Iată locurile unde va căuta fiecare răufăcător: frigider, urna de gunoi, borcanele cu cereale, ceainic, veselă, aragaz, vasul de la toaletă, buzunarele hainelor, cărți, sub saltele și covoare, perne și rafturile cu lenjerie sau încălțăminte.

Vă dorim să vă îmbogățiți în fiecare zi și să păstrați rezervele dvs în locuri sigure!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :