_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Folosește acest exercițiu și în două săptămâni vei avea rezultate uimitoare. Grăsimea va fi total eliminată!

Acest videoclip prezintă un exercițiu ce te va ajuta foarte mult în tonifierea gâtului, locul unde grăsimea se adună foarte ușor și este foarte vizibilă, sub bărbie. Privește acest videoclip, repetă odată pe zi acest exercițiu și în doar două săptămâni vei observa rezultate excelente.

Ridică ușor capul și împinge bărbia în față. Rămâi în această poziție pentru zece secunde, după care coboară capul ușor și ridică-l din nou, repetând mișcarea de 20 de ori. Apoi bagă bărbia în piept pentru a relaxa mușchii. Repetă din nou prima mișcare prin ridicarea capului și împinge bărbia în față pentru zece secunde.

Repetă din nou ridicările capului, apoi relaxează din nou și exercițiul este gata. Nu uita! Repetă zilnic exercițiul și vei observa rezultate uimitoare în doar două săptămâni! Privește videoclipul pentru mai multe detalii!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Faceworks Natural Facelift

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :