_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tratați diabetul zaharat cu ajutorul acestor două ingrediente

dbtzhrtrt

Diabetul zaharat este o boală în care cantitatea de glucoză din sânge este prea mare deoarece organismul nu o poate folosi în mod corespunzător. Acest lucru se datorează faptului că pancreasul nu produce insulină, sau nu produce suficientă insulină, pentru a ajuta glucoza să pătrundă în celulele organismului – sau insulina care este produsă nu funcționează corect. Această boală este, de asemenea, cunoscută și sub denumirea de rezistență la insulină. Deși această boală nu poate fi vindecată, există multe remedii naturiste preparate în condiții casnice care ne ajută să o controlăm și să o menținem la un nivelul normal.

Peste 380 de milioane de oameni suferă de această boală la nivel mondial, iar Organizația Mondială a Sănătății estimează că până în 2030, numărul persoanelor cu diabet zaharat se va dubla. Astăzi, diabetul răpește mai multe vieți decât SIDA și cancerul de sân luate la un loc. Statistica arată că un american cu diabet zaharat moare la fiecare 3 minute. Această boală poate duce la orbire, insuficiență renală, amputări, insuficiență cardiacă și accident vascular cerebral.

Dacă suferiți de diabet zaharat, este foarte important să vă mențineți nivelul glicemiei la nivel normal, iar pentru asta trebuie să aveți un regim alimentar sănătos, și să folosiți diferite rețete sau remedii naturiste pentru ameliorarea simptomelor neplăcute. Pentru a prepara acest remediu natural împotriva diabetului în condiții casnice, aveți nevoie de doar 2 ingrediente.

Ingrediente:

  • 300 g de rădăcină de țelină
  • 6 lămâi

Mod de preparare:

În primul rând, trebuie să radeți rădăcina de țelină, spălată în prealabil, și să o puneți într-un vas emailat fără careva deteriorări. Adăugați apoi sucul stors din lămâi. Acoperiți oala și puneți-o într-o oală mai mare, umplută cu apă în prealabil. Puneți la foc mediu și așteptați până când apa din oala mai mare începe să fiarbă. Când apa începe să fiarbă, reduceți focul și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 2 ore. După ce ați terminat de gătit, luați vasul de pe foc și nu deschideți oala cea mică până când nu s-a răcit complet. După ce amestecul s-a răcit, puneți-l într-un borcan de sticlă, închideți-l ermetic și puneți la frigider.

Mod de administrare:

Luați o lingură din această mixtură, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. Acest preparat ar trebui să vă ajungă pentru 2 luni. După acest termen, nivelul zahărului din sânge se normalizează.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: NaturalCuresAndHomeRemedies.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :