_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Petele maro de pe piele nu au nici o putere în fața acestor soluții. Rezultatele întrec așteptările!

Pigmentul ce dă culoare pielii, melanina, poate fi câteodată foarte “viclean”. În timp ce unii oameni stau liniștiți, neștiind măcar de existența pigmentului, alții suferă de probleme ale pielii provocate de acesta. Modificările legate de vârstă, dereglările hormonale, expunerea timp îndelungat la soare, problemele cu sistemul gastro-intestinal, predispunerea genetică – toate sunt cauze ale modificării pigmentației cutanate. Pistruii, alunițele și petele întunecate extinse sunt rezultatul influenței tuturor acestor factori nefavorabili. Există diferite soluții pentru combaterea pigmentației. Unele sunt foarte eficiente, altele deloc. Înainte să cumpărați aceste lucruri la prețuri impunătoare, încercați soluțiile pe care Perfect-ask.com vi le propune, soluții pe care le puteți prepara singuri acasă. Acestea sunt utilizate încă din timpuri vechi de femei. Toate femeile își doresc să aibă un ten curat…

1. Masca din pătrunjel

Pisați rădăcina sau frunzele de pătrunjel până obțineți o masă omogenizată și aplicați pe fața curată. Lăsați masca jumătate de oră, spălați și aplicați o cremă hidratantă. Pătrunjelul împrospătează pielea și o face fină.

2. Masca din pătrunjel și smântână

O soluție excelentă pentru un ten uscat. Amestecați pătrunjel pisat cu smântână, aplicați pe față și lăsați o jumătate de oră. Pielea uscată, predispusă spre riduri, trebuie îngrijită foarte atent. Această mască are un efect delicat asupra pielii, fără să o usuce.1

3. Bulion din coajă de lămâie

Fierbeți la foc încet timp de jumătate de oră coaja unei lămâi. Lăsați bulionul să se răcească și ștergeți pielea de trei ori pe zi cu acestă substanță tonifiantă, acordând o mai mare atenție zonelor problematice.

4. Masca de lămâie și amidon

Diluați jumătate de lingură de amidon de cartof cu suc de lămâie. Aplicați masca pe față și lăsați o jumătate de oră. Dacă începe să vă ardă atunci spălați masca – această rețetă nu este indicată pentru un ten prea sensibil.

5. Sucul de fructe

Clătirea feței cu suc de grapefruit, kiwi, portocale și căpșuni împrospătează și luminează foarte bine pielea. Vitamina C o tonifiază, iar acizii din fructe o fac netedă.

6. Masca de drojdie

Amestecați 1/4 de drojdie proaspătă, 1 lingură de suc de lămâie și 1 lingură de lapte până se obține o masă bine omogenizată. Puneți amestecul pentru 10 minute la loc călduț. Aplicați masca și țineți 20 de minute. Spălați cu apă călduță. Este o mască potrivită pentru pielea grasă. 2

7. Masca de gălbenele

Pisați frunzele și florile de gălbenele până obțineți o masă omogenă. Aplicați masca și țineți jumătate de oră. Gălbenelele vindecă leziunile mici ale pielii și o tonifiază.

Există multe soluții pe bază de apă oxigenată, care îndepărtează petele de pe piele, dar acestea trebuie întrebuințate cu precauție – pielea uscată și sensibilă poate fi afectată în acest caz. Rețetele expuse mai sus sunt 100% naturale și nu pot provoca leziuni, deci le puteți utiliza fără frica unor consecințe grave. Pentru prevenirea pigmentării pielii utilizați o cremă ce vă protejează împotriva razelor solare, în dependență de tipul pielii.

Grăbiți-vă să anunțați și prietenele cum trebuie să devină Albă ca Zăpada!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :