_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Fierbeți aceste 2 ingrediente și veți scăpa de grăsimea din jurul taliei (Atenție! A nu se consuma prea mult!)

grsmmstc

Mulți oameni visează să piardă în greutate în timp ce nu fac nimic pentru aceasta, alegând să petreacă timpul după bunul lor plac: citind o carte bună sau privind emisiunile televizate preferate. Cât de nebunesc nu ar suna, dar rețeta pe care Perfect-ask.com a pregătit-o pentru astăzi vă poate ajuta de fapt, să realizați acest lucru: să stați și să slăbiți! Această formulă uimitoare de pierdere în greutate combină scorțișoara și mierea, ambele contribuind în mare măsură la arderea grăsimilor. Potrivit nutriționiștilor, consumul de scorțișoară și miere la un loc, oferă mai multe beneficii pentru sănătate decât dacă sunt consumate separat.

Mod de preparare și administrare:

Fierbeți 250 ml de apă. Adăugați 1 lingură de praf de scorțișoară. După ce se răcește amestecul, adăugați 2 linguri de miere. Asigurați-vă că adăugați mierea numai atunci când apa este rece căci altfel mierea își pierde proprietățile sale medicinale. Beți amestecul de îndată ce l-ați pregătit: dimineața, imediat după trezire și seara, înainte de a merge la culcare.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: familylifegoals.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :