_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dureri în gât? Soluția naturală care elimină durerile în doar 2 ore!

Iarna ne bate ușor ușor la ușă, aducând cu ea frigurile, iar odată cu acestea vin și infecțiile virale, gripa, răceala, durerile de gât etc. Ce este durerea de gât? Este o senzație de iritație sau disconfort la nivelul gâtului, care se agravează atunci când înghițim. Simptomele sale principale sunt: dificultate la înghițire, durere în timpul vorbirii, uscăciune a gâtului, înroșirea și umflarea amigdalelor, puroi sau pete albe la nivelul amigdalelor, răgușeală, refuz de a mânca.

Ea poate fi declanșată de un virus sau de o infecție bacteriană. În cazul unei infecții bacteriene trebuie consulat medicul, căci aceasta ar putea să necesite un tratament cu antibiotice. În cazul când este declanșată de un virus, durerea în gât, poate fi tratată și la domiciliu. Desigur și aici mulți preferă să administreze medicamente doar ca să scape cât mai repede de dureri. Perfect-ask.com vă propune însă o altă metodă, una naturală, de tratare a durerii de gât. Deși este un remediu destul de vechi, puțini dintre noi îl utilizează. Iar acesta vindecă inflamația amigdalelor și durerile de gât în doar 2 ore, garantat!preview

Ingrediente:

  • 200 ml de apă
  • 50 g de chimen
  • 2 lingurițe de miere
  • 1 lingură de oțet de miere

Mod de preparare și administrare:

1. Măcinați bine chimenul în râșnița de cafea. Turnați într-un vas apa, adăugați chimenul și puneți la fiert.

2. Lăsați să fiarbă 30-40 de minute până se obține un amestec lipicios, dens și bine închegat.

3. După ce se răcește adăugați oțetul și mierea. Amestecați până se obține o masă bine omogenizată.

4. Luați câte o linguriță din acest amestec la fiecare 20 de minute și veți vedea efectele imediat: doar într-o oră simptomele se ameliorează, iar după 2 ore durerea în gât dispare complet.

Odată încercat acest remediu naturist acasă, cu siguranță veți renunța să mai mergeți la farmacie!

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :