_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să scazi rapid tensiunea! Patru metode simple, dar foarte eficiente, pentru scăderea tensiunii fără pastile.

1. Masajul

Masați-vă gâtul cu mișcări lente, punând accent pe zona cefei.

2. Compresele cu oțet

Luați două discuri de vată și înmuiați-le în oțet de mere sau oțet de masă. Aplicați-le pe călcâie și țineți 5-7 minute. După 20-30 de minute măsurați tensiunea. Dacă nu observați nici o îmbunatățire, repetați procedura.

3. Sucul de afine

Dizolvați 100 ml de miere în 100 ml de suc de afine. Consumați de trei ori pe zi câte o linguriță. Recomandat pentru persoanele cu hipertensiune arterială cronică.

4. Punctele de acupunctură

Acționați asupra liniei dintre lobul urechii și claviculă. Trasați o linie imaginară cu degetul arătător de la lobul urechii până la jumătatea claviculei, astfel încât aceasta să fie aproape verticală.

Nu este necesar să apăsați tare, este suficient să neteziți pielea. Repetați procedura de 8-10 ori pentru fiecare parte. Fixați rezultatul, măsurați-vă tensiunea înainte de masaj și după.

preview12

Încercați  –  cu siguranță veți reuși!

Grăbiți-vă să împărțiți și prietenilor aceste sfaturi atât de prețioase!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :