_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum identificați usturoiul toxic importat din China

strchn

Probabil că majoritatea dintre noi nu este conștientă de faptul că usturoiul pe care îl cumpără de la cel mai apropiat magazin alimentar sau îl consumă în timpul mesei la restaurant, poate proveni de fapt din China. Problema constă în faptul că o parte din usturoiul produs în China este toxic.

Există producători chinezi care folosesc pesticide interzise de lege pentru a stimula creșterea produselor. Printre alte toxine, aceștia mai folosesc parathion și phorat, substanțe care pot avea efecte devastatoare asupra sănătății.

Pentru a nu vă pune sănătatea în pericol, evitați consumul acestor legume dăunătoare.

Aflați cum să identificați usturoiul toxic cultivat în China.

Data viitoare când mergeți la cumpărături, fiți atenți la următoarele detalii:

  • Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat decât cel obișnuit
  • Usturoiul de grădină are un gust mai bogat și mai intens decât cel produs în China
  • Fermierii chinezi deseori elimină rădăcinile și tulpina pentru a reduce din greutatea usturoiului astfel plătind mai puțin pentru transport. Deci, în cazul în care acestea nu sunt eliminate, usturoiul pe care doriți să-l cumpărați ar trebui să fie sănătos.

În urma celor expuse mai sus, cu siguranță veți ajunge la concluzia că cel mai sigur mod de a vă bucura de beneficiile acestui produs este să-l cultivați în propria grădină, sau să-l cumpărați de la producătorii autohtoni.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :