_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Amestecul din lămâie şi acest aliment are efecte minunate asupra sănătăţii!

lmlmnt

Beneficiile usturoiului pentru sănătate au fost dovedite într-o mulţime de reţete ce utilizează acest ingredient. El este un remediu excelent pentru multe boli şi poate preveni o mulţime de situaţii neplăcute.

Fie întreg, pisat, în formă de extract sau ulei esenţial, usturoiul amestecat cu lămâie poate face minuni pentru sănătatea dvs.:

  • vindecă durerea de dinţi
  • reduce durerile musculare şi reumatismul
  • regenerează organismul în caz de oboseală spontană
  • curăţă intestinul şi tratează infecţiile tractului urinar
  • alungă eficient insectele, cum ar fi ţânţarii

Dar aţi ştiut oare că amestecul de usturoi şi lămâie face minuni şi cu părul, în special cu părul gras?

Amestecul poate fi consumat ca aliment sau poate fi folosit ca unguent, ambele metode fiind eficiente în caz de boală.

Această mixtură este bună pentru relaxare şi pentru circulaţia sangvină, deci nu ezitaţi să o preparaţi şi să ungeţi locurile problematice.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: explicitgists.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :