_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Faceți asta acasă pentru o curățare eficientă a suprafețelor murdare greu accesibile!

Uneori ne este dificil să curățăm locurile greu accesibile, în special este vorba de consola centrală și tastatura computerului. Nu întotdeauna dispunem de suficient timp pentru manipulări îndelungate și desfacerea în elemente componente a structurilor. Dar nici nu prea vrem să ne folosim de un dispozitiv neîngrijit. Cum să procedăm în acest caz?

Noi vă propunem o idee simplă și chiar distractivă, care va fi pe placul adulților din cauza practicității, iar pentru copii, datorită originalității. Este o masă plastică asemănătoare în același timp cu guma de mestecat, plastilina și siliconul. Dar această substanță minunată se va lipi și dezlipi ușor de unele lucruri, astfel va ajuta la curățarea zonelor greu accesibile de pe suprafețe. Veți uita de praf și murdărie!

пласти 3

În plus, această “plastilină” originală va diversifica activitățile de petrecere a timpului liber a copiilor dvs.

пласти8

Veți avea nevoie de următoarele

пласти4

  • 1 pahar gradat
  • 1 pahar de apă caldă
  • 1/2 de linguriță de borax (borat de sodiu) sau amidon
  • 140 g de lipici lichid PVA
  • colorant alimentar (oricare vă place)
  • ½ de pahar de apă
  • 1 castron

Mai întâi adăugăm borax într-un pahar cu apă caldă și amestecăm până când se dizolvă.

пласти5

În continuare, adăugăm în castron lipici, o jumătate de pahar de apă caldă, câteva picături de colorant alimentar și amestecăm până la omogenizare. Acest proces de pregătire le place foarte mult copiilor, de aceea îl puteți încredința lor, controlând un pic ordinea de adăugare.

пласти6

Acum uniți soluția de borax cu amestecul de lipici. Trebuie să obțineți o masă umedă și mucoasă.

пласти7

Frământați această compoziție lipicioasă cu mâinile până devine solidă, elastică și uscată. Testați.

пластилин1

пласти9

Voila! Felicitări, ați creat o plastilină de casă! Dacă nu aveți borax, puteți să utilizați amidon lichid. Păstrați-o într-un recipient din plastic.

Iar curățarea locuinței și a mașinii se va transforma într-un joc distractiv!

пластилин2

Nu uitați să vă impresionați prietenii cu această informație curioasă și utilă.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :