_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Mama acestei fetițe nu a știut cât de periculoasă poate fi o jucărie obișnuită

Acest articol vine să amintească părinților și bunicilor că trebuie să fie mereu cu ochii în patru! Atunci când aveți de a face cu un copil mic, fiți mereu cu gândul la siguranța lui. 
Copiii explorează în mod activ lumea din jurul lor, iar acest lucru atrage după sine riscul de vătămare corporală. Bebelușii cad din măsuța de schimbat scutece, iar copilașii mai măricei coboară din pătucurile lor și reușesc să intre în locurile cele mai nepotrivite. Ei urcă ca să ajungă la aparatele de uz casnic periculoase sau pot băga ceva în priză.
Dvs. dați copilului jucării cât mai colorate și mai atractive ca să nu stea fără ocupație și vă gândiți că în acest moment vă puteți relaxa deoarece nimic rău nu se va întâmpla … Dar, din păcate, chiar și într-o astfel de situație, trebuie să luați măsuri de precauție și să aveți grijă de siguranța copilului, în caz contrar se poate întâmpla o nenorocire.

опасные игрушки фото

Jucării periculoase

Noi știm că există jucării dăunătoare – de proastă calitate, realizate din materiale toxice, care afectează sănătatea copilului. Aceste jucării pot provoca o serie de boli, dar nu și moartea. Însă altfel stau lucrurile în cazul jucăriilor care funcționează pe baterii, se mișcă și scot sunete.

Trebuie să rețineți faptul că micuțul poate scoate bateria dintr-o astfel de jucărie. Curiozitatea de a afla cum funcționează jucăria este prea mare. În plus, copiilor le place să guste totul studiind lumea: un copil mic poate cu ușurință să înghită o baterie!

Această imagine este cu siguranță dezgustătoare. În ea apare un crenvurșt în care a fost introdus o baterie: iată ce s-a întâmplat cu carnea peste 2 ore.

650

 Dacă micuțul va înghiți o baterie buton, va fi un dezastru. Această fetiță drăguță a decedat din cauza neatenției părinților. Aceste lucruri se întâmplă, și noi trebuie să știm despre ele pentru a-i proteja pe cei dragi de necaz!

опасные игрушки для ребенка

La fel de periculoase sunt jucăriile care au detalii mici. Copilul poate înghiți un element mic și se poate sufoca.

Împărtășiți cu prietenii această informație despre siguranța copiilor! Sper că mă veți ierta pentru faptul că, în prezentul articol am postat o fotografie atât de teribilă: această imagine va atrage mai multă atenție asupra informației care ar putea salva viețile multor copii.

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :