_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Locatarul acestui bloc nu a așteptat intervenția administrației locale și s-a apucat de treabă. Trebuie să vezi cum arată acum scara blocului său!

Multe scări de blocuri, în general, se află într-o stare deloc plăcută. Fiind plictisit de acest aspect al blocului său, un pensionar nu a așteptat intervenția administrației locale pentru a face ceva și s-a apucat singur să renoveze scara blocului în care locuia. Peste câțiva ani scara blocului părea a fi un palat medieval.

красивый ремонт в подъезде

O scară de bloc fascinantă

Pereții scării au fost decorați cu ornamente din ghips și cu portrete în rame aurite. Ești plăcut surprins când vezi această minunăție.

красивый ремонт в подъезде

Bărbatul a recunoscut că este îndrăgostit de arhitectura și pictura secolelor XVII-XVIII și visa de mai mult timp să creeze o astfel de capodoperă unică.

красивый ремонт в подъезде

Toate elementele de decor și aplicațiile din ghips au fost confecționate chiar de el, iar culoarea aurie este obținută de o vopsea obișnuită.

красивый ремонт в подъезде

Maestrul a lucrat la creația lui 15 ani, iar plafonul a fost modificat de 4 ori ca să obțină aspectul dorit.

красивый ремонт в подъезде

Bărbatul spune că decorarea scării blocului este un hobby. În timpul acestei ocupații el uită de toate grijile lui și are o plăcere imensă de la faptul că îi bucură pe ceilalți.

красивый ремонт в подъезде

Chiar și liftul este decorat în mod neobișnuit!

красивый ремонт в подъезде

Locatarilor acestui bloc le este pe plac activitatea vecinului lor. Este foarte plăcut cînd este curat și frumos!

красивый ремонт в подъезде

Acesta este un exemplu foarte bun pentru a demonstra că este foarte simplu să faci ordine în scară și să o înfrumusețezi după plac. Este nevoie doar de dorință. Din păcate puțini sunt oamenii care vor să facă acest lucru.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :