_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tu ți-ai pregătit geamurile pentru iarnă?! Iată cum să scapi eficient de curenții de aer!

Performanţa de termoizolare a geamurilor termopan poate fi îmbunătăţită considerabil cu ajutorul garniturilor auto-adezive. E suficient să respectaţi câteva reguli simple.

ходьба для быстрого похудения

Înlăturaţi vechea garnitură, dacă aţi avut una la geam. Spălaţi bine urmele de adeziv şi prelucraţi-le cu soluţie de alcool fie cu detergent pentru veselă până acestea vor dispărea complet.

După ce rama geamului se va usca definitiv puteţi începe lipirea noii garnituri. Luaţi garnitura şi dezlipiţi banda de protecţie de pe suprafaţa adezivă. Lipirea se face de sus în jos în adâncul canelurii, întinzând totodată puţin garnitura.

ходьба для быстрого похудения

Lipiţi în acest fel garnitura pe tot perimetrul geamului. După aceasta verificaţi cu atenţie dacă ea într-adevăr s-a lipit bine. Deosebit de problematică este partea de jos a geamului, unde este nevoie de un control mai strict.

În ultima etapă verificaţi dacă noua garnitură nu împiedică închiderea şi deschiderea normală a geamului.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ремонт окон и стеклопакетов.

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :