_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un truc de zile mari! Iată cum videzi pungile tale de plastic cu alimente pentru a le da la frigider!

Cunoaştem cu toţii problema păstrării produselor alimentare, care se alterează foarte repede dacă nu sunt păstrate în condiţii potrivite.

Să folosim un container special sau e suficientă o pungă de plastic cu fermoar? Este mereu o decizie dificilă. Există atâtea soluţii diferite în acest domeniu, încât într-adevăr am putea spune: “fiecare bordei cu al său obicei”.

Redacţia Perfect-ask.com vă va ajuta să rezolvaţi aceste dileme inutile, pregătind pentru cititori o soluţie practică de închidere ermetică a pungilor de plastic.

Dacă citind acest articol veţi înceta să mai aruncaţi produsele alimentare pe motiv că s-au alterat, atunci misiunea noastră va fi împlinită!

Aşadar, tot de ce veţi avea nevoie este o pungă de plastic cu fermoar şi un bol de apă. E foarte simplu.

Puneţi produsele în pungă şi cufundaţi-o lent în apă. Închideţi fermoarul, lăsând o mică parte deschisă. Continuaţi să cufundaţi punga până când deasupra apei va rămâne doar acea mică parte deschisă a fermoarului, după care îl puteţi închide complet. Urmăriţi următorul filmuleţ pentru a vedea procedura la modul practic:

 

Presiunea apei va înlătura tot aerul din pungă, iar dvs. veţi obţine astfel un mediu ermetic în care să vă păstraţi produsele alimentare! E atât de simplu să faceţi asta încât nu mai are rost să apelaţi la alte metode, care sunt şi mai scumpe şi mai sofisticate, iar dvs. vă veţi bucura mereu de produse proaspete.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: www.littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :