_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată de ce trebuie să faci măști cu aspirină obișnuită… Rezultatul este – o podoabă capilară inedită!

În goana după un păr cât mai frumos, reprezentantele sexului frumos deseori folosesc o mulțime de metode, uneori chiar și medicamente. Astăzi redacția noastră vă propune să restabiliți strălucirea părului cu ajutorul măștilor cu aspirină. În special, acestea se potrivesc foarte bine pentru fetele care au părul vopsit.

După bazin sau după o ședere îndelungată la soare părul își pierde din intensitatea culorii, iar restabilirea frumuseții anterioare poate fi efectuată cu măști eficiente!

аспирин для волос польза

Aspirina pentru păr

Aveți nevoie de

  • 5 pastile de aspirină
  • 120 ml de apă fiartă caldă
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare și administrare

Amestecați toate ingredientele încât mierea să se dilueze complet. Aplicați masca pe păr și lăsați să acționeze 15 minute, apoi clătiți cu apă caldă. O astfel de mască va da volum părului și va face o culoare mai intensă.

De asemenea, aspirina se folosește în lupta contra mătreții. Aveți nevoie de 2 pastile de aspirină pe care le pisați bine. După care adăugați aspirina în cantitatea de șampon pe care o folosiți la spălarea obișnuită a părului. Aplicați amestecul pe piele, lăsați 10 minute după care clătiți foarte bine. Rezultatul nu se va lăsa așteptat: mătreața va fi mai puțină!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :