_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum putem să creștem propriul arbore de fistic!

În acest videoclip o să învățăm să fim un pic de grădinari, deoarece fiecare dintre noi ascunde un maestru al grădinăritului în sine. Veți reuși cu doar câteva instrucțiuni de la supermarket și cu câteva semințe de fistic să plantați propriul arbore de fistic. Priviți cât de simplu este!

Semințele cumpărate nu trebuie să fie coapte, acest lucru este foarte important. Se iau semințele și se pun în apă, decojite. Se vor lăsa în apă timp de o noapte, pentru a se rehidrata. Pașii pe care trebuie să îi urmați vă sunt spuși aici. Trebuie să asigurăm fisticului trei mari lucruri pentru a-i putea planta: umbră, umiditate și temperatură potrivită.

Pentru a putea să plantați aceste semințe le veți plasa într-o farfurioară cu o hârtie pe fund, un șervețel sau cu vată. Veți pune acolo semințele și vă veți asigura că acea hârtie este mereu umedă. Veți plasa farfuria pe fereastră. După câteva zile veți observa că deja prind colți semințele și sunt gata de plantat.

Se pun semințele încolțite în humus și se așează cu grijă, iar în câteva zile priviți rezultatul!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: La Huertina De Toni

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :