_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum poți să faci fluturi colorați din post-it-uri!

 

Cea mai importantă parte a vieții este să păstrăm copilul din noi la orice vârstă. Iată cât de frumos se poate realiza acest lucru! Această doamnă își creează proprii fluturași din hârtiuțe post-it.

Fluturații colorați gata de zburdat sunt mai ușor ca niciodată de proiectat. Iată cum se face! Iei un post-it, îl așezi în formă de romb și îi întorci colțul de jos, unindu-l cu cel de sus. Apoi desfaci post-it-ul și îl mai îndoi odată, schimbând direcția.

Desfă post-it-ul din nou și îndoaie-l de la jumătate, așa încât să obții un dreptunghi. Schimbă din nou direcția și repetă același pas. Acum este partea un pic mai dificilă. Trebuie să ții post-it-ul îndoit sub forma unui dreptunghi și îndoit exact pe linia ce s-a format de la celelalte îndoituri, împingând spre interior. Împingând din ambele părți, vei obține un triunghi în mai multe fațete. Îndoaie în sens opus pentru a obține un triunghi mai mic.

Ia un foarfece și taie colțurile triunghiului în așa fel încât să rămână ovale, într-o parte. Desfă triunghiul și îndoaie una din părți până în mijlocul triunghiului. Urmează pașii din videoclip și îndoaie colțul de jos prin spatele triunghiului. Îndoaie și apasă pe forma obținută pentru a îndoi post-it-ul. Fluturașul ar trebui să fie gata și să arate exact ca în clip.

Tot ce trebuie să faci acum e să dai clipul mai departe să îi faci curioși și pe prietenii tăi.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Innova Crafts

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :