_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum îți poți curăța unghiile cu pastă de dinți! Extraordinar!

Pentru a reuși și pentru a avea rezultate optime în acest proces de curățare a unghiilor aveți nevoie de șervețele pentru lac de unghii, o substanță pentru îndepărtarea lacului de unghii, pastă de dinți sau vaselină și zeamă de lămâie, plus o pensulă cu păr tare, o perie.

Începeți prin a freca unghiile cu un șervețel îmbibat în substanța pentru îndepărtare a lacului, pentru a da jos primul strat aplicat peste ojă. Dizolvați apoi puțină pastă de dinți în apă și stoarceți o jumătate de lămâie în amestec.

Luați peria și aplicați un strat pe unghii, după care începeți să frecați ușor și veți observa cât de ușor vă puteți curăți unghiile de ojă doar cu pastă de dinți. Rezultatele sunt aceleași ca atunci când ați folosi produse profesionale. Nu-i uimitor? Foarte simplu și foarte ieftin! Încercați și voi!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: superWOWstyle!

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :