_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Frecați acest aliment de tocătorul din lemn pentru a-i reda frumusețea

De ani de zile, am tot căutat un mod sigur de a-mi curăța tocătorul din lemn. N-am vrut doar să-l frec și să-l curăț, dar am vrut ca acesta să arate ca nou-nouț.

Din fericire, redacția noastră a încercat unele trucuri de curățare perfecte. Vă puteți dezinfecta tocătorul cu o lămâie, dar dacă vreți să obțineți ceva mai mult decât o simplă curățare, atunci va trebui să încercați trucul de mai jos.

fund

Într-un material video exclusiv, vă vom arăta cum să utilizați trei ingrediente simple cumpărate de la magazin pentru a vă restabili tocătorul.

Iată de ce veți avea nevoie

  • apă oxigenată de 3%
  • oțet alb
  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos

Indicații

  1. Turnați un pic de apă oxigenată pe suprafața tocătorului și frecați cu o cârpă.
  2. Turnați un pic de oțet alb pe suprafață și ștergeți.
  3. Turnați o lingură de uleiul de cocos peste tocător și frecați peste tot.
  4. Spălați tocătorul și lăsați-l să se usuce.

Peroxidul de hidrogen dezinfectează placa și distruge toți microbii. Oțetul vă va ajuta sa dezinfectați a doua oară și să eliminați mirosurile neplăcute. În cele din urmă, uleiul de nucă de cocos inodor asigură un strat protector pentru tocător.

Veți încerca acest truc uimitor? Așteptăm părerile dvs. și vă rugăm să împărtășiți acest sfat cu prietenii și familia!

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :