_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Privește cea mai eficientă metodă de a decoji un kiwi!

Nu te-ai fi gândit vreodată că ai putea curăți așa ușor un kiwi. Îl poți decoji în doar câteva secunde! Privește cum! Iei un kiwi și îl tai în jumătate, apoi iei un pahar și plasezi kiwi-ul cu atenție pe marginea paharului, exact ca în videoclip. În momentul în care vei apăsa pe el, paharul va pătrunde cu marginea sa exact între miez și coajă, iar în acest mod tu vei putea decoji fructul.

Nu este fantastic? Merge să încerci chiar și cu un avocado sau un mango. Cel care a filmat a încercat acest lucru și a reușit într-un mod superb să decojească prin această tehnică toate cele trei fructe. Privește și tu cât de rapid a reușit să o facă și cât de ingenios a lucrat! Dacă ți-a plăcut clipul și crezi că poate fi de folos și altora, arată-l câtor mai multe persoane, pentru a-i ajuta și pe ei să decojească cât mai rapid aceste fructe, în cazul în care au nevoie de ele.

Este extrem de simplu și de util acest mod de a lucra și nu ai nevoie de nicio ustensilă pretențioasă, ci doar de un pahar de bucătărie normal. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: 李德天

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :