_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Gătește o prăjitură de ciocolată cu doar 2 ingrediente! Uimitor!

Aceasta este cea mai simplă prăjitură de ciocolată ce o poți găti vreodată. Este atât de simplă pe cât este de delicioasă. Pentru a o găti nu ai nevoie decât de două ingrediente și de câteva minute.

Ai nevoie de trei ouă și de trei tablete de ciocolată. Separă albușul de gălbenușul ouălelor. Pune albușul în frigider până ai nevoie de el. Încălzește cuptorul pentru cinci sau șase minute la 170 de grade. Fărămițează ciocolata și pune-o într-un bol mare.

Topește ciocolata deasupra unei oale cu apă fierbinte, pe aragaz. Bate albușul bine până devine o compoziție închegată. Adaugă cele trei gălbenușuri în ciocolată și amestecă totul cu mixerul. Adaugă și albușul peste compoziție și amestecă din nou. Adaugă pe rând tot albușul bătut, în timp ce amesteci ușor cu o spatulă.

Adaugă într-un bol hârtie de copt și toarnă compoziția, apoi bagă totul la cuptor pentru 30 sau 40 minute. Adaugă zahăr pudră pe deasupra și totul este gata. Poftă bună!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ochikeron

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :