_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Cea mai simplă rețetă de preparare a înghețatei. Folosești doar cremă și lapte condensat.

Pentru această rețetă veți avea voie de doar puțină frișcă sau cremă și puțin lapte condensat. Pune crema și laptele condensat într-un bol și amestecă-le. Aceasta este tot! Însă bineînțeles că vei dori să impresionezi pe cineva și nu te vei mulțumi doar cu așa ceva pe masă, așa încât vei lua mixul și îl vei amesteca cu diverse ingrediente pentru a căpăta tot felul de nuanțe de culoare și de gust. Vei avea în doar 2-3 minute zeci de sortimente de înghețată.

Poți să-l amesteci cu pandișpan fărâmițat, cu fructe, cu caramel sau cu ciocolată. O să observi că în cadrul videoclipului doamna a făcut înghețată și cu biscuiți cu cremă, sfărâmați și amestecați cu mixul de lapte și cremă. Vei putea să folosești practic orice ingredient care îți trece prin cap și se potrivește cu baza. Aici este totul în funcție de creativitatea și gusturile tale.

Noi îți urăm spor la gătit și poftă bună!

 

Autor text: Perfect Ask

Sursa:  Gemma Stafford

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :