_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Bagă un ou fiert într-un pahar și îl acoperă cu apă, după care începe să agite paharul. Rezultatul? Uimitor!

De multe ori nu avem timpul necesar pentru a găti sau pentru a pregăti unele gustări, tocmai de aceea e nevoie să știm anumite trucuri din bucătărie pentru a putea scurta dramatic timpul de preparare a unor rețete. Astăzi învățăm cum să decojim cel mai rapid un ou fiert.

Cel mai ușor mod posibil să decojim un ou este prezentat în acest scurt videoclip. Urmărește clipul, urmează întocmai pașii și vei fi gata în cel mai scurt timp să prepari o salată orientală bazată pe ou fiert sau orice altă rețetă bazată pe aceste ouă.

Fierbe oul și bagă-l într-un pahar, apoi toarnă puțină apă în pahar. Începe să agiți puternic paharul apoi. Vei observa că în doar câteva secunde oul s-a decojit total. Fricțiunea apei și loviturile care le primește oul de pereții paharului îl fac pe acesta să se decojească instant. Este unul dintre cele mai ușoare moduri de decojire a unui ou fiert. Profită de el pentru a găti mai ușor!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: MicahMedia

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :