_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un aluat foarte uşor! Această reţetă o poţi folosi pentru orice produse din aluat!

altsr

Vă vine să credeți sau nu, dar acest aluat se prepară foarte ușor!!! Aluatul este moale și nu se lipește de mâini, se modelează bine și pateurile nu se desfac în timpul coacerii. Îl puteți folosi pentru toate tipurile de plăcinte și chiar pizza.

Ingrediente:

  • 4 pahare de făină (uneori aveți nevoie de un pic mai mult, deoarece făina este diferită)
  • 2 linguri de zahăr
  • 1/2 lingurițe de sare
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 500 ml de lapte (îl puteți încălzi, dar se poate și direct din frigider – rezultatul este același)
  • 1 buc de drojdie uscată (aprox. 11 g)

Această rețetă este destinată leneșilor cărora le plac pateurile, dar care nu vor să piardă timpul cu prepararea aluatului.

Mod de preparare:

Pasul 1: Amestecați toate ingredientele până la omogenizare. Puneți aluatul obținut într-o pungă și țineți-l în frigider timp de 2 ore.

Pasul 2: După două ore, scoateți aluatul din frigider, frământați-l ușor în făină și faceți pateurile cu orice umplutură.

Aluatul este moale și nu se lipește de mâini, marginile aluatului se lipesc ușor și pateurile nu se desfac la copt. Îl puteți folosi pentru toate tipurile de plăcinte, chiar și la pizza.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :