_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ruladă din carne. Sună ciudat? Dar e o delicatesă!

Astăzi este o ocazie minunată pentru un festin adevărat, nu? Veți învăța cum să gătiți carnea tocată de vită într-un mod cât mai bun, cât mai frumos și cât mai delicios.

Pentru această rețetă este nevoie de doar câteva ingrediente. Ai nevoie de carnea tocată, de o ceapă mare, de puțină verdeață și de bacon. Se afumă baconul pe grătar, după care se taie mărunt, asta după ce a fost tăiată în prealabil ceapa. Următorul pas este prelucrarea cărnii. Se așează pe fund carnea tocată și se formează din ea un strat, asemănător blatului de pizza.

Se piperează, se sărează și se adaugă usturoi, după care se adaugă sosul preferat peste blatul de carne. Apoi presărați peste carne amestecul de ceapă și verdeață. Adăugați și baconul la final. Tot ce trebuie să mai faceți în continuare este să radeți puțină brânză deasupra. Totul este pregătit.

Rulați carnea și puneți-o pe grătar la putere mică! Revino peste o oră lângă grătar și vei rămâne surprins.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: BarbecueWeb

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :