_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Pește sărat gătit acasă. Un adevărat deliciu!

Gustul savuros al acestui pește sărat îi va cuceri chiar și pe cei ce nu sunt mari amatori de pește. Este pur și simplu imposibil să-i opui rezistență! Peștele sărat acasă este atât de gustos încât nici nu poate fi comparat cu cel din magazin, de acest lucru vă puteți convinge și voi.

Desigur, nu vom reuși să obținem aroma unică a peștelui sărat original, care se prepară în Țările de Jos, dar totuși va ieși incredibil de gustos. Ați putea fi surprinși să aflați că rețeta presupune să adaugați și zahăr. Da, deoarece acest component face carnea mai delicată. Deci, pregătiți mai repede borcanul și haideți să ne punem pe treabă!

Pește sărat după rețetă olandezăселедка по-голландски

Ingrediente:

 • 2 pești hering congelați
 • 2 cepe
 • ½ lămâie
 • 6 lingurițe de zahăr
 • 6 lingurițe de sare
 • 1 morcov
 • 10 frunze de dafin
 • 10 boabe de piper negru

Mod de preparare:

 1. Pregătiți în prealabil două borcane de 500 ml. Spălați-le bine și ștergeți-le. Tăiați ceapa, morcovii și lămâia în rondele.
 2. Tăiați peștele. Mai întâi tăiați capul cu tot cu branhii, după care faceți o tăietură nu prea mare pe burtă. Cu ajutorul unui cuțit curățați interiorul peștelui de toate măruntaiele. Faceți o incizie pe spate și curățați-l de piele în direcția dinspre cap spre coadă. Scoateți șira spinării și restul oaselor. Tăiați aripioarele și coada. Fileul se taie în bucăți.
  как разделывать рыбу
 3. Acum urmează partea cea mai interesantă: puneți pe fundul borcanului lămâie, morcov, câteva boabe de piper și frunze de dafin. Așezați deasupra feliile de pește și adăugați o jumătate de linguriță de zahăr și un vârf de cuțit de sare.
  селедка по-голландски
 4. Repartizați ingredientele menționate pe straturi, până când se va umple borcanul. Ultimul strat trebuie să fie format din morcov și lămâie.
 5. Presați bine, închideți borcanul și puneți-l în frigider pentru 3 zile. Întoarceți borcanul de 2 ori pe zi.
  селедка по-голландски

La servire puteți pune un pic de sare. Poftă bună!

Acest pește gustos și suculent va decora orice masă.

Grăbiți-vă să puneți rețeta în aplicare și nu uitați să o transmiteți și prietenilor!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :