_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să pui la murat orice legume dorești cu ajutorul unei formule magice

Sezonul de recoltare este în toi și știți ce presupune acest lucru – bucătăriile noastre se vor umple cu o mulțime de produse proaspete, delicioase din grădinile noastre sau piețele agricole. Sunt atât de multe moduri minunate de a le savura pe toate, dar în această perioadă a anului, metoda noastră preferată este una de modă veche, care adaugă un plus de savoare: murarea în saramură!

PickledVeggies

Prin ce se deosebește murarea rapidă de cea obișnuită? Versiunea rapidă seamănă mai mult cu marinarea, în timp ce în cazul murăturilor tradiționale (pentru iarnă) se folosește mai multă sare și se aplică tehnici de conservare care prelungesc durata de păstrare a legumelor. Murarea rapidă este perfectă pentru momentele când aveți poftă de o mâncare acrișoară și aveți nevoie de murături imediat.

Deci, cum se face? Uşor! Rețineți acest raport: părți egale de oțet și apă. De patru ori mai mult zahăr decât sare. Apoi adăugați orice alte condimente doriți. Aduceți totul la fierbere, apoi acoperiți legumele pe care vreți să le murați cu acest amestec. Așteptați câteva ore și voila! Murăturile sunt gata!

Scrieți-ne ce legume aveți de gând să murați mai întâi! Cunoașteți și alte metode de murare rapidă?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa:Tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :