_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

15 metode simple pentru a pregăti bucate cu gust deosebit

Majoritatea dintre noi își dorește ca fiecare fel de mâncare să fie apreciat ca ceva foarte delicios de către oaspeți și apropiați. Deseori în goana de a obține cele mai înalte aprecieri pierdem timpul gătind rețete sofisticate, dar secretele măiestriei sunt simple.

Dacă vă plac la nebunie experimentele culinare, noi am selectat câteva sfaturi noi care vă vor face mai aproape de titlul master-chief.

15 простых способов придать блюдам насыщенный вкус

1. Carnea se combină foarte bine cu prunele uscate. Adăugați prune la pregătirea cărnii și veți obține un gust deosebit.

2. Condimentele aromate, cum ar fi rozmarinul, salvia, oregano, maghiranul, cimbrul adăugați-le cel mai bine la începutul preparării. Acestea vor reuși să emane la maxim aromele lor. În schimb pătrunjelul, mărarul, coriandrul, ceapa verde, busuiocul și tarhonul lăsați-le pentru ultimul moment. În caz contrar, își vor pierde culoarea și aroma delicată.

3. Să aveți mereu la îndemână sos de soia. Puteți adăuga câteva picături atât în preparatele cu carne, cât și în cele de legume pentru intensificarea gustului.

4. Puneți legumele când apa fierbe. În așa mod își vor păstra în mare parte gustul și vitaminele.

5. Zahărul îmbunătățește gustul cărnii, produselor de mare, legumelor. De aceea adăugați în mâncare împreună cu sarea și puțin zahăr.

6. Combinați făina de grâu cu alte tipuri de făină: de hrișcă, de mei, de ovăz etc. Gustul prăjiturilor va fi mai deosebit.

7. Folosiți folia de aluminiu pentru prepararea cărnii. Carnea va fi mai moale și mai fină. De asemenea, va avea gust de carne înăbușită, dar nu va avea mirosul și grăsimea respectivă.

8. Pastele nu se vor lipi dacă veți turna în castron 1 pahar cu apă rece până la scurgerea acestora și le veți lăsa să stea cu capac încă vreo 5 minute.

9. Dacă ungeți crenvurștii cu muștar și îi prăjiți în ulei, veți obține un gust extrem de delicios.

10. Înmuiați rondelele de ceapă într-un amestec format din 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 pahar de apă și ceapa va fi mai puțin iute.

11. Salata de morcov, nuci și mere va fi foarte gustoasă, dacă veți adăuga ghimbir proaspăt ras.

12. Foile de vafe vor fi mai pufoase dacă veți adăuga puțină apă minerală, respectiv, ceva mai puțin lapte.

13. Cel mai bine este să sărați carnea la sfârșit sau când este gata. Dacă veți săra carnea de la început, atunci va ieși tot sucul din ea și va fi uscată și tare.

14. Folosiți extracte. Adăugați câteva picături de extract de nuci în terciul de dimineață sau în cașcavalul de casă, extract de rom în cafea, extractul de mentă se potrivește foarte bine cu un desert de ciocolată.

15. Lămâile înghețate sunt cele mai bune condimente. Puneți lămâile spălate în congelator, iar la necesitate dați-le prin răzătoare cu tot cu coajă. Bucatele condimentate cu lămâie vor avea un gust pe care până acum, la sigur, nu l-ați probat.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :