_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Fetița plângea necontenit. Privește ce metodă a găsit tăticul pentru a o calma!

Părinții au lăsat fetița în pătuc pentru a adormi, însă aceasta a început să plângă, s-a ridicat pe marginea pătuțului și în lungi plânsete și printre șiroaie de lacrimi a început să o strige pe mama sa. Tatăl ei a venit lângă pătuc, însă fetița nu se calma în niciun fel.

Acesta a încercat să o ia și să o culce la loc, dar fetița a început să plângă mai tare. A încercat să o liniștească, însă nu reușea în niciun chip să o facă să tacă. Privește ce a reușit să facă până la urmă pentru a liniști copila și pentru a reuși să o adoarmă.

Bărbatul s-a hotărât să urce în pătuc, alături de fiica sa, pentru ca aceasta să poată se se liniștească. Privește ce s-a întâmplat! În momentul în care tăticul s-a urcat alături de fetiță în pătuc, aceasta s-a calmat brusc. A mângâiat-o de câteva ori pe spate și totul s-a terminat, niciun zgomot, nicio lacrimă.

În scurt timp tăticul dorea însă să se dea jos. Privește ce s-a întâmplat în continuare!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Nunzio Raso

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :