_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Familia Mae: bătrâneii minune. Privește ce mișcări fac acești bunici pe scenă!

Pete Mae și Beulah Mae sunt doi bătrânei respectabili, adepți ai unui stil de viață foarte energic și plin de entuziasm. Toate acestea s-au gândit să le demonstreze în cadrul unui minunat dans Swing, dans care ar putea să lase mască pe orice profesionist al stilului, în urma mișcărilor executate.

Toți cei care i-au văzut intrând în scenă au avut o oarecare ezitare, raportându-se la vârsta lor, însă aceștia s-au folosit de un mic moment de amuzament și de o coregrafie excelentă și au arătat tot ce pot. Frumusețea și complexitatea dansului a lăsat mască întreaga sală, iar tot ceea ce au putut face la final a fost să izbucnească într-un ropot de aplauze.

Privește aici adevăratul spectacol neașteptat, oferit de acest cuplu de seniori!

Autor text: Perfect Ask

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :