_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Există rai! Privește-l în acest videoclip!

 

Iată frumusețea întruchipată în acest videoclip! Un om ce a dorit să se izoleze și să trăiască sigur în pustietate și-a făcut un adevărat palat într-o grotă săpată de el în pământ. Singurul prieten ce i-a fost aproape în cadrul acestui proces infernal i-a fost câinele.

Uite ce înseamnă prietenia la acest nivel! Cățelul i-a fost alături și a rămas cu el chiar dacă condițiile nu i-au fost favorabile și stăpânul s-a descurcat mai greu, chiar dacă nu a avut grijă de el mereu, chiar dacă nu i-a oferit toate condițiile.

Iată acum însă un adevărat templu dedicat liniștii și păcii sufletești. Cât a durat construirea acestei minuni vedeți în videoclip. Vedeți pașii și vedeți în ce mod au reușit camarazii să își creeze acest lux în care să-și ducă viața liniștiți.

Maniera filosofică în care privește acest om spațiul l-a făcut să trăiască într-un adevărat basm, fără pic de beneficii materiale și fără pic de pretenții extravagante, doar înconjurat de lumina pură și de spațiul magic pe care a reușit să îl creeze în jurul său.

Adevăratele lucruri bune vin atunci când omul nu se atașează de produsul final, povestește bărbatul. El a creat atât de multe peșteri, încât de fiecare dată când termină una, nu vede decât posibilitatea de a se apuca de alta. Așa au luat naștere toate aceste minunății.

Urmăriți videoclipul și rămâneti cu gura căscată!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: CBS Sunday Morning

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :