_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Este incredibil ce poate face acest bărbat doar din frunze!

Am observat cu toții că arta are din ce în ce mai multe modalități de a se exprima și putem regăsi opere de artă în tot felul de lucrări. Fiecare artist are propriul mod de a-și face cunoscut talentul și fiecare om are un talent special. Acestea diferă foarte mult și în ceea ce privește forma de exprimare, materialele folosite, stilul abordat și altele.

Acest videoclip însă prezintă o formă de a-ți expune gândurile și sentimentele cu adevărat specială. Așa ceva este mai rar văzut și cu siguranță mulți dintre noi n-ar fi crezut că există așa ceva și nu și-ar fi imaginat că s-ar putea crea un tablou sau o imagine din așa ceva.

Acest bărbat folosește simple frunze pentru a modela lumi paralele cu cea în care trăim toți. El creează vise, pune pe frunze picturi rupte din suflet și modelează sentimente prin simple tăieturi ale frunzelor în anumite forme. Ceea ce exprimă fiecare lucrare este special, calitatea și atenția la detalii fiind mai mult decât uimitoare.

Iată ce reușește să creeze acest om din frunze!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: zidni ilma

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :