_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Este incredibil ce fac acești doi frați! O interpretare ce-ți taie respirația!

Acești frați indieni din comunitatea Pueblo Imbaya năucesc ascultătorii cu o melodie cântată de ei la nai și îmbinată cu acorduri de chitară. Melodia este atât de liniștitoare și tonul este unul atât de calm, încât ai putea adormi în orice clipă și visele cele mai frumoase ți-ar năvăli în somnul dulce.

Frumusețea unei astfel de melodii este incontestabilă, iar frații din Munții Anzi au uimit din nou. Este incredibil ceea ce un nai poate realiza, iar acele corzi de chitară îmbină perfecțiunea cu starea nostalgică de visare, ducându-te cu gândul la modul pașnic și incredibil de frumos în care își duc viața acești nativi indieni.

Ritmurile te duc direct în mijlocul acestei comunități, iar spiritul îți părăsește parcă planul teluric în cadrul acestei melodii. Ascultă și tu și minunează-te de frumusețea și perfecțiunea reflectată de acești doi frați prin modul lor de viață!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Inka Gold

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :