_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a turnat Coca Cola în ceainic. Ceea ce s-a întâmplat este incredibil!

Probabil cei mai mulți dintre noi doar beau Coca Cola. Știați, însă că există și alte moduri de folosire a acesteia? În prezentul articol vă vom relata cum să utilizați altfel băutura preferată. S-a dovedit a fi destul de utilă și eficientă.

1. Curățarea ceainicului

Componența acestei băuturi are același efect ca și oțetul. Trebuie doar să turnați puțin „aur negru” în ceainic, puneți-l la fiert, apoi aruncați Cola fierbinte. Dacă este necesar curățați ceainicul cu o perie.

2. Tigăile vechi

Tigăile vechi sunt destul de greu de curățat, însă Coca Cola va face față acestei provocări. Principiul este același. Turnați puțină Cola în tigaie și fierbeți-o la foc încet timp de 20 de minute. După care ștergeți murdăria cu un burete. Tigaia va fi ca nouă!

3. Vasele murdare

Cola în colaborare cu detergentul de vase și apă fierbinte vor curăța de minune orice murdărie. Înmuiați vasele în această soluție pentru puțin timp și veți vedea rezultatul.

4. Împotriva petelor de sânge, grăsimi și cerneală

De cele mai multe ori aruncăm aceste lucruri, deoarece aceste pete sunt destul de greu de îndepărtat. Dar Coca Cola se va isprăvi cu acestea! Dacă ați făcut o pată pe covor, turnați puțină Cola peste ea și lăsați să acționeze câteva ore. După care spălați doar cu apă curată. Dacă ați murdărit o haină, adăugați peste detergent un pahar de Cola și hainele dvs. vor fi curate ca noi.

5. Guma de mestecat

Probabil acesta este cel mai rău lucru care se poate întâmpla cu părul sau cu haina dvs. Aici ne vine în ajutor Coca Cola. Înmuiați în Cola guma de mestecat și locul unde s-a lipit și lăsați să stea ceva timp. Ulterior, guma de mestecat se va îndepărta foarte ușor.

6. Pentru baie și toaletă

Folosiți Cola în locul produselor de curățare a toaletei și lăsați-o să acționeze câteva ore. Rezultatul este uimitor!

7. Pentru păr

Dacă v-ați vopsit părul nereușit, atunci folosiți Coca Cola. Aceasta va reda părului culoarea inițială. Spălați părul cu un litru de Coca Cola sau cel mai bine înmuiați părul într-un vas cu Coca Cola pentru câteva minute. Apoi spălați-vă pe cap cu șampon.

8. Curățarea automobilului

Dacă trebuie să curățați vreun obiect din metal, nu vă gândiți prea mult, folosiți Coca Cola. Ea se va isprăvi cel mai bine. Turnați puțină Cola pe suprafața necesară și ștergeți cu un burete.

9. Curățarea ferestrelor

Parbrizul automobilului poate fi curățat foarte ușor cu ajutorul acestei băuturi. Turnați puțină Cola pe geam, lăsați pentru puțin timp, după care curățați-l cu ștergătoarele.

10. Petele de fructe pe lemn

Masa de lemn se va păta imediat dacă veți mânca fructe pe ea. Turnați puțină Cola pe suprafața murdară și ștergeți cu un burete. În acest caz fiți foarte atenți, deoarece Cola poate deteriora lemnul.

Iată pentru ce a fost inventată Coca Cola. De ce trebuie totuși consumată? Fiecare, însă, are preferințele sale.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :