_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea și-a pulverizat curtea cu oțet de mere… Motivul este genial!

Am spus-o înainte, și o vom spune din nou: oțetul de mere este “aurul lichid”. În timp ce există deja o mulțime de persoane ce crede în miracolele pe care le face oțetul de mere, cei mai mulți oameni sunt încă surprinși să afle ce poate face acest simplu ingredient. Când majoritatea oamenilor aude de oțet, ei se gândesc imediat la mâncare.

1 copy

Desigur, puteți utiliza oțetul de mere pentru a găti prăjituri, de asemenea, este excelent pentru prepararea sosului pentru salată. Dar, dacă asta e tot ce faceți cu el, atunci aveți foarte multe de pierdut. Oțetul de mere este diferit de oțetul obișnuit deoarece se obține direct prin fermentarea merelor, dar nu din fermentația alcoolului din cereale sau a alcoolului etilic. Ca urmare, acest oțet uimitor nu numai că conține mai mulți acizi – acid citric, acid formic, acid malic, acid lactic, acid succinic și acid acetic – dar mai conține și antioxidanți, numiți polifenoli.

Vă întrebați la ce bun vă trebuie această informație? Ei bine, încercăm să vă spunem că e bine să aveți întotdeauna o sticlă de oțet de mere în casă, deoarece este incredibil de benefic pentru sănătate și versatil! Mai jos puteți afla unele dintre lucrurile pe care le puteți face cu el…

Lustruirea lemnului

Amestecați 1/4 de pahar de oțet de mere cu 2 pahare de apă și 2 linguri de ulei de măsline și veți obține o lustruire uimitoare a lemnului!

Degresant

Amestecați părți egale de oțet de mere cu apă și turnați într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizați pe orice pată de grăsime și ștergeți-o ușor!

Ierbicid

Amestecați două părți de oțet de mere cu o parte de apă și păstrați într-o sticlă cu pulverizator. De fiecare dată când vedeți buruienile crescând pe peluza dvs, stropiți-le cu acest amestec!

Tratament pentru respirația urât mirositoare

Amestecați o parte de oțet de mere cu două părți de apă și faceți gargară timp de 30 de secunde pentru a distruge bacteriile ce cauzează respirația urât mirositoare!

Remediu împotriva mătreții

Amestecați o parte de oțet de mere cu două părți de apă și păstrați într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizați pe scalp și lăsați să acționeze timp de aproximativ o oră înainte să spălați capul cu apă caldă.

Urmăriți video-ul de mai jos pentru a afla alte moduri de utilizare a oțetului de mere chiar mai uimitoare și mai surprinzătoare!

Nu uitați să împărtășiți această informație utilă cu familia și prietenii.

.

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :