_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a pus o bucată de pâine la talpă. După ce a scos-o nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat.

Cea mai mare parte a vieții noastre picioarele o petrec mergând. De aceea, este foarte important să avem grijă de ele. Îngrijirea corectă a picioarele este mai mult decât tăierea unghiilor sau facerea pedichiurei. La fel de important este înlăturarea bătăturilor și a bulelor cu apă. În acest articol vă propunem câteva metode de îngrijire a picioarelor care vor avea efect instantaneu.

kalos1

1. Pâinea și oțetul de mere

Pare puțin straniu, dar aceste ingrediente fac minuni în privința bătăturilor. Înmuiați o bucată de pâine în oțet. Puneți bucata de pâine pe bătături și înfășurați piciorul cu folie alimentară. Îmbrăcați niște ciorapi mai groși și lăsați să acționeze toată noaptea. Pâinea va înmuia bătăturile foarte bine, iar dimineața le veți putea îndepărta foarte ușor. Bătăturile pot dispărea și de la sine fără a depune vreun efort.

c285264f44a36aa6158f0ad44a403b83

2. Oțetul de mere și uleiul de ricin

Turnați un pahar de oțet de mere într-un vas umplut cu apă cu spumă. Țineți picioarele în această soluție până veți observa că bătăturile s-au înmuiat, după care roadeți-le cu piatră ponce. Dacă au mai rămas ceva rămășițe, ungeți locurile afectate cu ulei de ricin. Dacă veți face acest lucru timp de 10 zile, picioarele dvs. vor deveni netede și curate.

3. Vitamina A sau E

Capsulele cu vitamine sunt destinate nu doar pentru administrarea internă, dar pot fi folosite și în alte scopuri. Stoarceți cu atenție conținutul a câtorva capsule și ungeți locurile afectate de bătături. Îmbrăcați ciorapi de bumbac și repetați acest procedeu până problema dvs. nu va dispărea.

bezymyannyj

4. Coaja de lămâie 

Tăiați o felie de lămâie de grosimea degetului de la picior înainte de a vă culca. Apăsați lămâia pe bătătură și înfășurați piciorul. Îmbrăcați un ciorap gros și lăsați să acționeze toată noaptea, lămâia își va face efectul. Repetați acest procedeu în fiecare noapte, până va trece bătătura.

inline_9823_579d32f0d7766

5. Ceapa și oțetul alb

Înmuiați o bucată de ceapă în oțet alb timp de o zi. După care fixați ceapa pe bătătură, apoi îmbrăcați ciorapi de bumbac. Se recomandă efectuarea acestui procedeu pe timp de noapte și în fiecare zi, până se va vindeca.

6

6. Uleiul de ricin

Această metodă poate fi aplicată pe timp de zi sau de noapte. Este eficientă pentru bătăturile de mărime medie. Tăiați o gaură într-o bucată de hârtie de mărimea bătăturii. Puneți hârtia în jurul locului afectat și picurați câteva picături de ulei de ricin în mijloc. Repetați această procedură câteva zile la rând.

7. Aspirina

Mărunțiți cinci pastile de aspirină și puneți-le într-un pahar cu soluție de oțet de mere și apă în proporții egale. Aplicați soluția pe bătătură și în jurul acesteia. Lăsați să acționeze timp de 10 minute. Apoi clătiți cu apă și frecați cu piatră ponce.

9

8. Sarea amară

Această metodă ia ceva mai mult timp, dar are și efect de relaxare. Faceți o baie a picioarelor cu apă caldă în care ați pus puțină sare amară. Țineți picioarele în această băiță timp de 10 minute, apoi frecați-le bine cu piatră ponce. Repetați ori de câte ori aveți nevoie până picioarele dvs. vor deveni netede și frumoase.

0

Încercați să faceți una sau câteva din procedeele propuse și veți vedea cum reacționează picioarele dvs. Aceste proceduri sunt binevenite atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

 

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :