_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A prins această eșarfă cu un cârlig de o parte a sutienului. În ce o transformă? Este genial!

Probabil că vă este cunoscută situația când cumpărați rochii chic cu spatele gol sau bluze decoltate pentru evenimente speciale, dar nu știți cu ce sutien se potrivesc.

Noi știm că sutienul modern a parcurs un drum lung de la predominantul corset din secolele XV-XIX (serios, vă puteți imagina să fiți toată strânsă în fiecare zi?), dar rochiile și bluzele cu spatele gol încă ne mai dau bătaie de cap când vine timpul să le potrivim bine cu lenjeria de corp.

bra

Spankie Valentine, o expertă DIY care a devenit cunoscută pe Youtube datorită filmulețelor pe care le postează, ne învață câteva trucuri ușoare despre cum să transformăm sutienul tradițional în unul potrivit pentru bluzele cu spatele gol. Iar partea cea mai bună este că nu vă costă mai nimic.

Veți avea nevoie, fie de o eșarfă, fie de câteva benzi elastice decorative, o pereche de foarfece, ac și ață, și o pereche de inelușe (se aplică doar dacă folosiți eșarfa). În continuare Spankie vă va arăta pas-cu-pas cum să faceți  fiecare model de sutien, și înainte să vă dați seama, veți obține un sutien adorabil ce oferă sprijin, pe care îl veți putea purta cu orice ținută cu spatele gol.
Vă place această idee DIY? Scrieți-ne în comentarii.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :