_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a pus puţină miere de albine pe deget şi a aşteptat o clipă. Produsul contrafăcut a fost identificat îndată!

Toată lumea ştie cât e de folositoare mierea de albine pentru sănătatea noastră. Dar astăzi au apărut mulţi producători necinstiţi, care diluează şi contrafac mierea de albine. Şi adesea nu contează de unde cumperi mierea, acelaşi efect poate fi şi la bunicuţa de la piaţă, şi la supermarket, şi direct la stupar…

Dar există metode care ne ajută să facem diferenţa între mierea naturală şi cea artificială. Bunicii şi strămoşii noştri ştiau să le deosebească, ar fi bine să învăţăm de la ei şi să transmitem la rândul nostru această informaţie generaţiilor tinere.

mier

Cum deosebim mierea naturală de cea contrafăcută

1. Cufundaţi încet o lingură de miere într-un pahar cu apă. Dacă mierea se va duce la fundul paharului, atunci produsul e natural. Dar dacă va începe să se dizolve, înseamnă că mierea este artificială.

2. Înmuiaţi o bucăţică de vată în miere de albine şi daţi-i foc. Dacă se va aprinde, produsul e natural. La fel puteţi lua mierea nemijlocit cu chibritul şi să-l aprindeţi.

3. Puneţi o picătură de miere pe degetul mare şi aşteptaţi o secundă. Dacă se va scurge, atunci mierea este artificială.

Toate aceste metode sunt demonstrate în filmuleţul de mai jos. Luaţi aminte!

Oamenii experimentaţi recomandă să cumpăraţi miere de la prisăcarii care au peste 100 de familii de albine, căci lor din punct de vedere pur economic nu le este convenabil să hrănească albinile cu zahăr.

Procuraţi mierea doar de la apicultorii cinstiţi şi verificaţi în timp! Împărtăşiţi această informaţie extrem de utilîă prietenilor dvs.!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :