_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a luat un ciorap de capron şi sintepon. Eu încă sunt sub impresia rezultatului pe care l-a obţinut!

Toată lumea ştie la ce ne folosesc ciorapii. Cel puţin toţi cunosc principala lor menire, dar care nu este şi unica! Perfect-ask.com vă va relata cum se creează nişte jucării superbe din ciorapi de capron. O minune ce o puteţi crea practic din nimic!

как сшить куклу из носков

Tehnica specială pe care o vom aplica aici nu este deloc dificilă şi constă în conferirea anumitor forme unui ciorap folosind doar ac şi aţă.

Jucării din ciorapi

Instrucţiunea de mai jos este foarte simplă! Ca umplutură vă recomandăm să folosiţi fibra hollow (sau fibra poliesterică): datorită ei jucăria va avea o elasticitate foarte plăcută.

Veţi avea nevoie de

  • ciorap de capron
  • umplutură (fibră hollow)
  • un ciorap colorat
  • ac, aţă, foarfece
  • mărgele

Instrucţiuni

1. Tăiaţi elasticul ciorapului.

как сшить куклу из носков

2. Din elastic puteţi face un năsuc foarte drăguţ. Coaseți-l de ciorap umplut în prealabil cu fibră.

как сшить куклу из носков

3. Legaţi gura ciorapului, apoi despărţiţi-l în două părţi de 1/4 şi 3/4, mutând cât mai multă umplutură în prima parte, care va fi capul.

как сшить куклу из носков

4. Distribuiţi uniform umplutura din partea de jos a ciorapului. Imaginaţi-vă unde ar fi mânuţele şi picioruşele jucăriei şi faceţi cusături în locurile respective.

как сшить куклу из носков

5. Tăiaţi elasticul ciorapului colorat şi puneţi-l în două, îmbrăcâdu-l pe păpuşă.

как сшить куклу из носков

6. Creaţi gulerul şi mânecuţele făcând o cusătură simplă în regiunea gâtului şi sub mânuţe.

как сшить куклу из носков

7. Căciuliţa faceţi-o din vârful aceluiaşi ciorap colorat. Alegeţi dimensiunea potrivită, treceţi cu ac şi aţă pe acea linie şi tăiaţi căciuliţa. Ochii şi guriţa pot fi făcute cu mărgele sau cu markerul.

как сшить куклу из носков

În filmuleţul de mai jos veţi găsi şi mai multe idei cu privire la această tehnică.

Crearea unor astfel de jucării este o ocupaţie foarte distractivă! Făcând câteva exemple simple, veţi putea să vă dezvoltaţi abilităţile şi să realizaţi nişte idei mai complexe.

Astfel de jucării vor fi foarte îndrăgite de copilaşi. În plus ele pot deveni un cadou original sau un obiect de decor care va împodobi locuinţa într-un mod deoebit.

Împărtăşiţi-le această idee şi prietenilor, ei cu siguranţă vor fi impresionaţi!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :