_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a adunat flori și a făcut puțin lut ca să câștige pe săptămână mai mult decât soțul ei câștigă într-o lună!

Astăzi redacția noastră vă va prezenta o tehnică neobișnuită de creare a unor bijuterii uimitoare din plante tipărite pe lut. Credeți-mă, să faci o astfel de frumusețe este mult mai ușor decât pare la prima vedere!оттиски растений на глине

Bijuterii din lut

Aveți nevoie de următoarele lucruri

  • lut cu uscare la aer (keraplast)
  • flori proaspăte sau uscate
  • sucitor
  • cuter
  • rășină epoxidică
  • șmirghel
  • acuarelă sau vopsea acrilică
  • Garnituri pentru bijuterii

Procesul de lucru

1. Întindeți lutul într-o foaie de 3-6 mm grosime și aranjați deasupra modelele de plante alese. Apropo, plantele vii lasă un relief mai pronunțat decât cele uscate. Cu ajutorul sucitorului tipăriți iarba și florile pe lut.
оттиски растений на глине2. După tipărite, cu o pensetă scoateți cu grijă toate planetele de pe lut și lăsați baza să se usuce (aproximativ 24 de ore).

оттиски растений на глине

3. Întindeți o nouă foaie de lut, la fel de 3-6 mm grosime. Lipiți stratul nou de cel uscat și întindeți cu sucitorul – veți obține un relief floral frumos.

оттиски растений на глине

4. Lăsați tipăriturile să se usuce timp de o zi – acestea vor fi  piesele de prelucrat pentru creația ce urmează.

оттиски растений на глине

5. Alegeți fragmentul, acoperiți-l cu acuarelă, cu ajutorul cuter-ului tăiați zona dorită, șlefuiți marginile.

оттиски растений на глине

6. În acord cu instrucțiunile de pe ambalaj, preparați rășina epoxidică și acoperiți cu ea baza pentru a o întări și a-i conferi un luciu frumos. Lăsați să se usuce complet.

оттиски растений на глине

7. A rămas doar să faceți o gaură și să atașați garniturile.

оттиски растений на глине
оттиски растений на глине

Procesul de creare a unor astfel de bijuterii nu este unul rapid, dar cu siguranță merită eforturile! Iar în cazul în care veți face o producție în masă, puteți câștiga bani buni.
.
.
Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :