_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO)Doamna tastează codul PIN. Ce se întâmplă după este absolut uimitor!

Iată ce metodă de a putea fura un PIN a găsit acest băiat! Este incredibil. Stă în spatele unei doamne care plătește cu cardul la un supermarket, după care vine și face o poza aparatului în care doamna a băgat cardul. Ai zice că este total nebunească această treabă, deoarece nu pozează practic mâna care atinge butoanele, deci care este eficiența?

Ceea ce ne demonstrează bărbatul în continuare este absolut excepțional! Iată ce metodă a găsit pentru a vedea codul PIN a celui ce a stat înaintea lui! Atașează telefonului un senzor de detectare infra roșu și când face poza, căldura degajată de corpul uman în timpul tastării îi indică butoanele pe care doamna a apăsat. Este incredibil!

Urmărește modalitatea aceasta excepțională în acest videoclip și gândește-te că așa ceva se poate întâmpla oricui, oricând. Gândește-te de câte ori ai tastat codul PIN în diverse locații, deci de câte ori a fost descoperit. Data viitoare poate o să fii mai atent la această modalitate și poate vei spune și prietenilor tăi despre acest video.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Mark Rober

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :