_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

De ce unor persoane le este tot timpul cald, iar altora tot timpul frig. O concluzie neașteptată…

„Niciodată nu am înțeles persoanele care umblă dezbrăcate în cele mai mari geruri. Eu îngheț cu prima ocazie, când celorlalți le este suficientă o geacă, eu mai am nevoie și de un pulover…”

„Când celorlalte persoane le este frig, eu pur și simplu ard din interior! Nu înțeleg de unde am această senzație de căldură, când afară este frig…”. Fiecare persoană este o individualitate și acest lucru se observă foarte simplu prin exemplul termoreglării.

pochemu_nekotorym_lyudyam_vsegda_zharko_a_drugim_-_vsegda_xolodno_vyvod_nepredskazuemyj__kaifzona_ru-1

Termoreglarea organismului

Ne simțim diferite în aceleași condiții și de obicei ne întrebăm de ce se întâmplă acest lucru. Bine că avem specialiști care ne pot răspunde. Explicația științifică a termoreglării este destul de interesantă…

Valurile de căldură și de frisoane neașteptate sunt un indicator al unor afecțiuni de sănătate. Chiar dacă vă simțiți un om sănătos unele momente pot fi trecute cu vederea. Anemia, alimentarea incorectă, diferite infecții, dereglarea metabolismului, afecțiuni ale glandei tiroide, surplusul de greutate sunt motive frecvente ale problemelor de autoreglare.

черная юбка

De exemplu, aciditatea ridicată este numită în popor „acetonă”. Probabil din cauza apariției rapide a sentimentului de căldură și transpirație excesivă. Dereglarea echilibrului acido-bazic în caz de alimentație nesănătoasă, diabet zaharat, înfometare duce la urmări grave, precum și sentimente neplăcute.

Nervozitatea, stresurile, conflictele cu rudele nu rămân fără consecințe. De cele mai multe ori persoanele nervoase suferă de căldură, transpirație, frisoane nervoase.

Poate să vă fie cald mult timp după o masă copioasă. În acest fel organismul dă semnal că ceva nu este în regulă. De cele mai multe ori îngheață oamenii cu tensiunea scăzută, cei care nu dorm suficient.

Persoanele care se simt singure, de asemenea, sunt  predispuse să înghețe chiar și la temperaturi normale. Starea emoțională este strâns legată de temperatura corpului.

Mâncarea, îmbrăcămintea, sistemul nervos, modul de viață în general – toate acestea influențează la controlul temperaturii noastre. Cunoscând această informație realizați că orice disconfort poate fi corectat dacă vă veți schimba viața în mai bine!

Dacă deseori vă este frig, consumați băuturi fierbinți, fiți optimiști și încercați să fiți mereu în bună dispoziție. Dacă sunteți mereu foarte fierbinți, calmați sistemul nervos și nu consumați alimente nesănătoase.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :