_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

De acum încolo nu te va mai strânge și nu va cade! 3 sfaturi simple care îți vor fi mereu de folos!

În ziua de astăzi există o gamă foarte largă de modele de sutiene. Producătorii de lenjerie intimă afirmă că una din două femei îşi alege în mod greşit această piesă a garderobei feminine!

как выбрать бюстгальтер

Majoritatea femeilor caută sutiene în dependență de cuprinderea sânilor de desubt și mărimea cupelor. Dar se pare că aceşti indicatori nu sunt suficienţi! Printre posibilele urmări neplăcute ale unei alegeri atât de limitate sunt căderea permanentă a bretelelor, ieşirea sânului din cupe sau presiunea excesivă pe cutia toracică.

как выбрать бюстгальтер

Redacţia Perfect-ask.com a găsit pentru cititoarele noastre fidele 3 trucuri simple care vă vor ajuta să alegeţi sutienele ideale.

Cum să alegi sutienul potrivit

Sutienul ales corect trebuie să fie confortabil, să susțină bine sânii, dar să nu strângă excesiv pieptul. Totodată ele sunt menite să accentueze frumuseţea şi să acopere micile imperfecțiuni.

1. Baza sutienului susține 80% din greutatea pieptului, aceasta nu doar poartă greutatea sânilor, dar le și oferă poziţia potrivită. Mărimea bazei sutienului determină cât de confortabil vă veți simți în el.

Pentru a afla care este poziţia optimă de fixare a sutienului, prindeți-l mai întâi în poziţia cea mai largă, pentru a evita întinderea prematură a piesei. Elasticul trebuie să treacă exact pe linia coloanei vertebrale. Asugurați-vă că sub banda elastică încape degetul arătător.

как выбрать бюстгальтер

Recomandarea pentru doamnele cu sânii mari este să aleagă sutiene cu bază lată. Deasemenea, baza care cuprinde toată circumferința pieptului va oferi o susținere mai bună.

Odată cu trecerea anilor, pielea de pe spate își pierde elasticitatea și orice tip de presiune duce la apariția unor rânduri inestetice. Sutienul cu baza mai lată și mai netedă va rezolva cu ușurință această problemă. În timp ce sutienul cu baza și bretelele înguste va agrava situația.

как выбрать бюстгальтер

2. De regulă, bretelelor le revin 10-20% din greutatea pieptului. Acestea nu trebuie să cadă. În cazul în care sunteți mereu nevoită să le îndreptați, indiferent dacă acestea sunt sau nu întinse, înseamnă că trebuie să alegeți un alt model, cu bretelele din spate cusute mai aproape de centru. Cel mai probabil că nici nu ați dat importanță acestui detaliu. Sutienul cu bretele subțiri arată fin și frumos însă acest model nu este potrivit pentru purtarea zilnică. Pentru utilizarea de zi cu zi, alegeți un model cu bretedele late și moi.

как выбрать бюстгальтер

3. Cupele sutienului determină forma pieptului și a taliei. O importanță deosebită o au și cusăturile de pe ele: cele orizontale oferă o formă conică și ridică sânii, liniile verticale întăresc susținerea, cele curbate în formă de arc oferă forme rotunjite, iar datorită liniilor diagonale pieptul se apropie de centru și se ridică.

как выбрать бюстгальтер

Sutienul cu susținere bună a pieptului este ușor de recunoscut după puntea dintre cupe, aceasta trebuie să fie puțin mai sus sau de nivelul mameloanelor. Lipsa acestui detaliu vă permite să purtați haine cu decolteuri mai adânci, dar aceste sutiene nu sunt prea funcționale: doamnele cu un bust mai mare, pot simți cum sânii ies din cupe atunci când se apleacă.

как выбрать бюстгальтер

Și, la final – un test simplu cu privire la îmbrăcarea corectă a sutienului. Măsurați distanța din partea de sus a umărului până la cot, determinați mijlocul acestei lungimi. În cazul în care mameloanele se află la nivelul acestei însemnări – înseamnă că pieptul este ridicat la înălțimea cuvenită.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :