_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă vă deranjează căderea părului, fragilitatea unghiilor sau somnul ineficient trebuie să mâncaţi asta!

Femeile care se ciocnesc cu genul de probleme cum sunt căderea părului şi fragilitatea unghiilor încearcă de regulă să le rezolve prin soluţii exterioare: măşti, creme, loţiuni etc. Dar acestea de regulă fie nu au nici un efect, fie au unul de scurtă durată.

Starea glandelor suprarenale poate influenţa sănătatea părului, a unghiilor şi chiar calitatea somnului. Acestea sunt situate la polul superior al rinichilor şi sunt glande endocrine. Glandele suprarenale sunt responsabile de secreţia unor hormoni cum sunt steroizii sau adrenalina.

Echipa Perfect-ask.com a găsit pentru dvs. o reţetă care va normaliza funcţionarea glandelor suprarenale, fapt ce va rezolva multe probleme de sănătate.

Remediu împotriva căderii părului la femei

Ingrediente

  • 500 g de miere de albine naturală
  • 30 g de pătrunjel uscat
  • 200 g de nuci sau nuci braziliene
  • 100 g de stafide
  • 20 g de ghimbir măcinat

Mod de preparare

1. Treceţi prin blender pătrunjelul şi nucile braziliene.

2. Adăugaţi stafide, ghimbir măcinat şi miere de albine.

3. Amestecaţi bine toate ingredientele şi puneţi amestecul într-un borcan pe care păstraţi-l în frigider.

Mod de administrare

Consumaţi 2 linguri de remediu dimineaţa pe stomac gol cu 15 minute înainte de micul dejun. Repetaţi procedura de 2-3 ori pe săptămână.

În acest fel glandele suprarenale îşi vor normaliza activitatea, iar efectul nu se va lăsa aşteptat: calitatea somnului se va îmbunătăţi semnificativ, părul va arăta sănătos, iar unghiile îşi vor recăpăta rezistenţa de altă dată.

Atrageţi atenţia asupra semnalelor pe care vi le dă organismul atunci când ceva nu este în regulă!

Arătaţi-le şi prietenelor dvs. reţeta acestui remediu delicios.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :