_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă nu ți se întâmplă ție, nu înseamnă că nu se întâmplă nimănui. Privește ce se întâmplă pe glob chiar în secunda în care tu citești asta!

Acest colaj de evenimente din viața unei micuțe copilițe te va face să realizezi cu adevărat ceea ce înseamnă viața și ce anume ai de făcut pentru a te bucura de ea. Videoclipul ne arată perfect faptul că avem atâta timp să ne bucurăm de unele momente de care alții nu au parte. De asemenea, clip-ul face referire la copiii puși în dificultate în statele ce se află în război.

Privește acest videoclip și vei realiza brusc că veniturile, bunurile materiale și luxul sunt doar un moft. Viața adevărată se rezumă la fericirea care vine din interior și din tot ceea ce acaparezi ca experiențe pozitive. S-ar putea ca la un moment dat să nu te mai poți bucura de toate acestea și trebuie să te gândești că banii nu te vor ajuta la nimic. Privește înlănțuirea de scene pentru a înțelege mesajul promovat.

Unii copii sunt în pericol în fiecare clipă, iar doar faptul că nu ți se întâmplă ție nu înseamnă că nu se întâmplă nimănui. Ar trebui să te mai gândești la asta.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: SaveTheChildren

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :