_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă nu aveţi chef să vă ocupaţi cu treburile din gospodărie…

Casa este ca o oglindă a gospodinei. Starea locuinţei reflectă foarte clar starea noastră lăuntrică, arătând orientarea eforturilor şi gândurilor femeii.

nedor

Ordinea în casă este o necesitate firească a oricărei femei mature. Dacă aveţi o atmosferă confortabilă în casă, relaţiile cu bărbatul sunt mult mai armonioase, binevoitoare şi fericite. Căci anume atmosfera din casă înglobează inspiraţia şi dispoziţia femeii, care apoi se transmite şi bărbatului. Nedorinţa de a face ordine în casă din diverse motive poate avea impact direct asupra relaţiilor dvs. cu cei apropiaţi, căci asta poate însemna că familia nu este prioritatea nr. 1 pentru dvs.

Probabil o astfel de femeie în adâncul sufletului are speranţa că această problemă va fi rezolvată de altcineva sau că va dispărea de la sine. În acest fel ea îi transmite bărbatului şi întregii familii incapacitatea de a-şi asuma responsabilităţile.

Casa, ca şi căsnicia, se cere a fi umplută de atitudine pozitivă, de dragoste şi grijă. Dacă într-adevăr sunteţi extenuată şi nu vă puteţi ocupa de asta, cereţi ajutorul bărbatului şi al copiilor, important e să nu manifestaţi indiferenţă într-un subiect atât de esenţial.

Cum să umpli casa de confort

Primul pas trebuie să fie nu ordinea în casă, ci în gânduri: creaţi-vă dispoziţia corectă. Casa nu este o povară, ci e chiar cetatea familiei voastre, mai ales atunci când locuinţa chiar vă aparţine. Ea trebuie tratată corespunzător, ca un element important al vieţii de familie.

Respectiv dacă v-aţi apucat totuşi de făcut ordine, nu trebuie să vă fie lehamite şi să faceţi totul de mântuială. Aceste lucruri neapărat vor fi simţite de persoanele apropiate, la fel cum va fi simţită şi dragostea cu care veţi face aceste lucruri dacă adoptaţi o atitudine binevoitoare.

Aflarea într-o casă în care se face şi se menţine permanent ordinea este nu doar confortablă, dar şi foarte plăcută. Într-o astfel de casă oamenii nu sunt predispuşi la neînţelegeri şi certuri, ci la dragoste şi bunăvoinţă, căci ordinea în casă te face să fii ordonat şi din punct de vedere sufletesc.

Dacă veţi avea această atitudine, veţi observa că ordinea va deveni chiar o ocupaţie care vă face plăcere, căci grija pentru ordinea în locuinţă e foarte aproape de grija pentru familie, care nu poate fi altfel decât plăcută…

Grija ca lumea din afară să fie privită mereu prin geamuri curate, grija ca cei dragi să doarmă mereu în lenjerie proaspătă, grija ca vesela cu care vă aşezaţi la masă cu întreaga familie să fie lucios de curată – toate acestea vor fi resimţite neapărat de cei din jurul dvs., iar inimile lor se vor umplea de dragoste şi respect pentru gospodina casei.

Bărbaţii de multe ori nu observă că mobila nu mai este prăfuită sau că la cină este pusă o nouă faţă de masă, dar starea generală din casă se simte întotdeauna.

Amintiţi-vă de copilărie: pentru cei micuţi nu e important neapărat ca lenjeria de pat să fie schimbată sau camera de baie să fie îngrijită, ci anume confortul din întreaga casă şi prezenţa mamei te face să-ţi doreşti să te afli aici. Nu vom greşi defel dacă vom spune că din acest punct de vedere bărbaţii sunt ca nişte copii…

Femeia nu trebuie să fie menajeră sau bucătăreasă, ci să fie anume gospodină, căci a fi gospodină nu înseamnă doar să ai casă curată şi mâncare guastoasă, ci să asiguri o atmosferă caldă şi confortabilă, plină de grijă şi frumuseţe autentică.

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :