_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă faci așa… Ciorapii tăi de mătase nu se vor mai rupe!

Fiecare femeie visează ca ciorapii săi de mătase să nu se mai rupă. Însă, cu regret, aceștia nu țin prea mult, iar după a doua sau a treia îmbrăcare pot să se rupă sau să se agațe. Desigur, există un simplu truc care să va ajuta să prelungiți viața ciorapilor de mătase!

Astăzi vă vom spune ce trebuie să faceți pentru a mări rezistența acestui element de îmbrăcăminte.

m3

Trebuie doar să înghețați ciorapii. 

Da, pare a fi o nebunie, dar trebuie să încercați acest truc. Următoarea dată când cumpărați ciorapi noi, înmuiați-i puțin în apă și puneți-i în congelator. Scoateți ciorapii după ce s-au congelat complet, lăsați-i să se dezghețe și lăsați-i să se usuce.

Dacă veți proceda așa veți întări țesătura ciorapilor de mătase și aceștia vor ține de câteva ori mai mult decât de obicei.

Încercați și convingeți-vă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :